(27-02-2022 17:24)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Cóż, obecna sytuacja chyba nikogo nie skłania do zabawy.Nie przesadzajmy... dla mnie też ta obecna sytuacja rodzi wiele ekonomicznych i zawodowych problemów (bo jak wiesz sytuacja gospodarcza ma spory wpływ na moje życie zawodowe... a ta sytuacja zrobi się niewesoła, zresztą i przed tymi "wydarzeniami" najlepsza od początku roku nie była), ale nie zmienia to faktu, że trzeba mieć miejsce gdzie od reala można się przynajmniej na pewien czas "odłączyć".
(27-02-2022 17:24)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): To jest częsty problem w mikronacjach - każdy przywódca chce czymś się wyróżnić, ale czym?Tutaj się zgadzam... niestety takie ambicje często kończą się na tym, że "zdobywa się władzę", a dalej brakuje pomysłów lub wytrwałości w dążeniu do celu itd.
(27-02-2022 17:36)Adam Aleksander II napisał(a): Mógł chociażby mieć problem o to, jak sytuacja wyglądała podczas posiedzeń sejmu.Nie wiem, może... nie bywam w Muratyce, nawet tam konta nie mam. Ale Piotr ma trochę problem z dogadywaniem się z ludźmi. W sumie szkoda, bo ogólnie uważam go za "dobrego gościa" i osobiście nie miałem problemów ze współpracą - poza tym, że miał trochę "słomany zapał" do wszytskiego.