03-03-2022 17:48
(03-03-2022 15:33)Joahim-von-R napisał(a): Nie wiem czy tylko mnie to wkurwia że wszyscy ciągle próbują każdą rzecz w mikro porównywać do jebanego reala?
Ja rozumiem, z jednej strony to może być nieco nieodpowiednie robić takie akcje w tym samym tygodniu w którym Putin na chama wpierdala się w Ukrainę ale no ja pierdolę. Jest real i jest wirtual. I co nas obchodzi że jakieś popierdolce muszą się nakurwiać z Ukrainą o piksele?!
Nie wiem jak inni, ale ja gdy wchodzę na strony mikronacji to chcę po prostu zrobić logout od reala. Zapomnieć o tym, że rano znów trzeba iść do szkoły, że znów usłyszymy nowe smutne wieści z Ukrainy i ze świata, że dalej jest COVID. Ale nie, bo jaśnie Południowcy muszą porównywać od razu wszystko z realem i obrzydzać jeszcze wirtual. No ja pierdolę.
Tradycyjnie kończąc wywód jakimś nieśmiesznym dowcipem, pragnę zauważyć, że to porównanie brzmi tak jakby Południowcy uznali siebie za Ukrainę a nas za Rosję. To co, gdzie im robimy Donbas?
Co jak co, ale Joahim tutaj ma całkowitą rację. Real><Wirtual. Najgorsze jest mieszanie tych rzeczy, znaczy rozumiem jeszcze wiadomo zdjęcia samochodów, czy tam jakiś polityków czy innych znanych osób, bo nie każdy ma talent artystyczny by narysować swoją osobę. No ale żeby robić już jakieś porównania, to jest po prostu niesmaczne. I dlatego cieszę się że są jeszcze tu osoby, które real i wirtual oddzielają. I takich ludzi mikronacje potrzebują! Co się bawią i nie wczuwają się na zasadzie że mikronacje to coś poważnego. To ma dawać nam fun! Także uczcie się od Joahima.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera