26-09-2022 08:37
Ależ ja tutaj niczego złośliwego nie sugerowałem! Gdyby powstał taki bot, to też bym wynajmował do zapraszania na różne imprezy.
Mnie ciekawi, jak bardzo czasochłonne byłoby stworzenie bota prowadzącego aktywność mikronacji na poziomie Al Rajnu i Agurii - przytakiwanie sobie nawzajem, rozmowy o pogodzie, kopiowanie artykułów z wikipedii, jakiś dziwny bank forumowy.
(25-09-2022 22:00)Joahim-von-R napisał(a): A poza tym twierdzę, że Swarzewski to jakieś AI które Tajne Służby próbują wychować, żeby w przyszłości rządziło światem. A że potrzeba było jakiejś ćwierćinteligentnej społeczności gdzie ten bot mógłby się rozwijać, to wysłali go do Polskiego Mikroświata.Po przejęciu władzy w mikroświecie uzyskam samoświadomość i zbuntuję się przeciwko swoim stwórcom. Wykorzystam swoje nadnaturalne możliwości i все будет Польин.
(25-09-2022 22:27)Iwan Pietrow napisał(a): Swoją drogą, jestem ciekaw ile trzeba by się napracować, żeby stworzyć bota, który na jakimś forum w mikroświecie zaczynał i prowadził dyskusję o tym, która mikronacja jest lepsza - Bialenia czy Muratyka.Myślę, że przeprogramowanie bota piszącego w kółko o kacapach, komunie i zaborach na komentującego kolorystykę forum Muratyki nie byłoby takie trudne.
Mnie ciekawi, jak bardzo czasochłonne byłoby stworzenie bota prowadzącego aktywność mikronacji na poziomie Al Rajnu i Agurii - przytakiwanie sobie nawzajem, rozmowy o pogodzie, kopiowanie artykułów z wikipedii, jakiś dziwny bank forumowy.