Cytat:Szanowna Krajowa Rado Informatyczna, jestem zmuszony zgłosić pewien problem, jaki wystąpił na forum. Otóż przy próbie zamieszczenia wątku w dziale "Port Arthurberg" wyświetla się komunikat z poleceniem poprawienia błędów, po czym następuje dwukropek, po którym to zaś żadne błędy wymienione nie zostają. I ja się z tym algorytmem zgadzam, bo przejrzałem wielokrotnie treść, a także bbcode wysyłanego wątku i żadnych błędów jakiegokolwiek rodzaju tam nie dojrzałem. Skoro zatem panuje obopólna zgoda co do braku błędów, czy byłaby możliwość poczynienia jakichś kroków, ażeby błędy w liczbie 0 nie prowadziły do braku możności umieszczenia wątku w dziale? Dziękuję za trud.Ja to mam często... Co najgorsze przy pracy z telefonu (Android) kasuje to się napisało (z kompa tego nie ma... tylko komunikat, ale treść posta zostaje). Na tyle często, że nauczyłem się przed wysłaniem czegokolwiek z telefonu najpierw kopiować treść napisanej odpowiedzi... bo już parę razy pisałem raz jeszcze. Przywykłem...
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości