24-06-2019 19:24
"Wspomniano o sojuszu, z kim zatem mielibyśmy do niego wejść? Z Sewerbią i FN? Śmiechu warte. Mamy aliansować z grutinowskim chochołem i tą chuliganerią? Ewentualne nasze dołączenie w taką współpracę oznaczałoby naszą aprobatę dla klonerstwa, dla chuligaństwa, dla łamania prawa a tego chyba nikt z nas nie chce zrobić. Bialenia widocznie jest gotowa, no cóż, widać od czasu wyjścia z KS Wasze standardy spadły do dawnego poziomu. Tak jak szanujący się człowiek, gdy wyczuwa z daleka spelunę to ją omija tak i my chcemy trzymać się z od tego piekiełka z daleka. Kretynom się nie przyklaskuje, kretynów się omija a w ostateczności do nich strzela." - Prezydent Suderlandu.
Rozpocząłem rozmowę z Ministrem Spraw Zagranicznych Piotrem Pawłowiczem na temat reakcji na tę skandaliczną wypowiedź.
Opinie na temat Sewerbii i FN można mieć różne, ale stawiania podległej Bialenii ponad niepodległą to hańba, która uniemożliwia jakąkolwiek współpracę. Wypowiedź tą uznajemy za jawny akt wrogości.
Rozpocząłem rozmowę z Ministrem Spraw Zagranicznych Piotrem Pawłowiczem na temat reakcji na tę skandaliczną wypowiedź.
Opinie na temat Sewerbii i FN można mieć różne, ale stawiania podległej Bialenii ponad niepodległą to hańba, która uniemożliwia jakąkolwiek współpracę. Wypowiedź tą uznajemy za jawny akt wrogości.