Nie wiem czy mam prawo zakładać tutaj temat? Ale zaryzykuję najwyżej Lew mnie kotami poszczuje...
Chciałbym poruszyć sprawę Rzeszy na stronie RB... Trochę zacząłem kombinować i próbuję się od Bajtusia w tej materii czegoś nauczyć (wybaczcie człowiekowi, który w realu ma ponad pół wieku i komputera się musiał uczyć w mocno dorosłym życiu... wcześniej nie było).
Jaki przyjmiemy układ na stronie?
Tematyczny czy podobny do Forum?
Gdyby ten drugi to mam taki pomysł... czyli na stronie głównej dział Rzesza Bialeńska (nie wiem gdzie przypięty).
I podział na lenna i wolne miasta.
W każdym lennie istniałaby dowolność oczywiście, ale ja planuję:
Lenno Razorno (i podstrony):
- Władze (tutaj symbolika, mapy, historia, ważne edykty WK itd.)
--- Prezentacja i Symbolika
--- Historia Lenna i mapy
--- Edykty WK RD.
- Tereny lenna (podstrony to różne miasta: Razorno, Koga itd., przemysł itp.)
--- Razorno
--- Koga
--- Ronin
--- inne pomniejsze
- Gwardia Razorna
--- Gwardia Przyboczna
--- Samodzielny batalion zmechanizowany
--- Lotnicza Gwardia Razorna
--- Morska Gwardia Razorna
- Przemysł
Oczywiście podstrony do działów GR i innych wg. możliwości i chęci...
Ale ogólnie to tylko taki "konspekt"... może ktoś ma lepsze pomysły, może proponuje inny układ itd.
PS. Jak opanuję pewne kwestie, które robi dzisiaj samotnie Bajtuś to będzie można robić różniste strony... w razie potrzeby to będą mógł tam i inne GL przygotować
Chciałbym poruszyć sprawę Rzeszy na stronie RB... Trochę zacząłem kombinować i próbuję się od Bajtusia w tej materii czegoś nauczyć (wybaczcie człowiekowi, który w realu ma ponad pół wieku i komputera się musiał uczyć w mocno dorosłym życiu... wcześniej nie było).
Jaki przyjmiemy układ na stronie?
Tematyczny czy podobny do Forum?
Gdyby ten drugi to mam taki pomysł... czyli na stronie głównej dział Rzesza Bialeńska (nie wiem gdzie przypięty).
I podział na lenna i wolne miasta.
W każdym lennie istniałaby dowolność oczywiście, ale ja planuję:
Lenno Razorno (i podstrony):
- Władze (tutaj symbolika, mapy, historia, ważne edykty WK itd.)
--- Prezentacja i Symbolika
--- Historia Lenna i mapy
--- Edykty WK RD.
- Tereny lenna (podstrony to różne miasta: Razorno, Koga itd., przemysł itp.)
--- Razorno
--- Koga
--- Ronin
--- inne pomniejsze
- Gwardia Razorna
--- Gwardia Przyboczna
--- Samodzielny batalion zmechanizowany
--- Lotnicza Gwardia Razorna
--- Morska Gwardia Razorna
- Przemysł
Oczywiście podstrony do działów GR i innych wg. możliwości i chęci...
Ale ogólnie to tylko taki "konspekt"... może ktoś ma lepsze pomysły, może proponuje inny układ itd.
PS. Jak opanuję pewne kwestie, które robi dzisiaj samotnie Bajtuś to będzie można robić różniste strony... w razie potrzeby to będą mógł tam i inne GL przygotować