25-06-2019 11:18
Nic na te korzyści nie wskazywało. Ja wielokrotnie proponowałem przeróżną współpracę, również niewymagająca kooperacji z państwami nordackimi. Odpowiedź zawsze jedna, może kiedyś, innym razem, dziś na razie nie... Może w maju, może w grudniu.
A próby nawiązania współpracy prowadziłem od marca, od momentu przeniesienia się na niezależne forum.
No i w sumie na tym z mojej strony kończę temat. Suderland oczywiście ma prawo do specyficznie rozumianej realizacji myśli politycznej kardynała Richelieu. Nie zamierzam ich z tego powodu atakować. Niezrozumiała jest dla mnie tylko ich buta, bijąca z prawie każdej wypowiedzi o Nordacie i/lub Bialenii, ale to przede wszystkim ich problem. Jak zmienią zdanie, to zapraszam, wszyscy znają moją cierpliwość i zdolność do przebaczania.
A próby nawiązania współpracy prowadziłem od marca, od momentu przeniesienia się na niezależne forum.No i w sumie na tym z mojej strony kończę temat. Suderland oczywiście ma prawo do specyficznie rozumianej realizacji myśli politycznej kardynała Richelieu. Nie zamierzam ich z tego powodu atakować. Niezrozumiała jest dla mnie tylko ich buta, bijąca z prawie każdej wypowiedzi o Nordacie i/lub Bialenii, ale to przede wszystkim ich problem. Jak zmienią zdanie, to zapraszam, wszyscy znają moją cierpliwość i zdolność do przebaczania.