25-06-2019 21:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2019 21:34 przez Ryszard Maj.)
Piotr Pawłowicz napisał(a):[...]Nauczyć nas strzelania głupot czy może coś ciekawszego? Np. prowadzenia polityki izolacji, a gdy wychodzi poza swoje 4-ry ściany oczenia wszystkich bo tak.
To są tylko oszczerstwa, niemające pokrycia w rzeczywistości, albo wyraz braku znajomości sytuacji międzynarodowej, Panie Ministrze Spraw Zagranicznych. Nie zamierzam namawiać Was do paktowania z Suderlandem, ale apeluję jedynie o rozsądek. Niektóre osoby pośród Was (wiadomo o kogo chodzi) pierwsze są do mieszania Suderlandczyków z błotem za wypowiedź jednego z nich. Mnie osobiście to dotknęło, bo nie czuję się niczemu winien, a zostałem zaatakowany bezpodstawnie.
Obraziła Was wypowiedź pana Dmowskiego? Ja to rozumiem, ale krytykujcie jego - autora - a nie wszystkich - zwykłych obywateli. Dziecinada w postaci wyzywania, przekręcania nazw itd., daje jedynie negatywne świadectwo osobom, które się do niej odwołują.
Tyle z mojej strony. Co miałem do powiedzenia, to już napisałem. Jak ktoś chciałby jeszcze zamienić ze mną słowo, to zapraszam na nasze forum. Mimo wszystko życzę powodzenia!
#EDIT
PS. Jakby ktoś chciał poznać drugą stronę medalu i wyrobić swoje zdanie z obiektywnej perspektywy to zapraszam przede wszystkim do tego tematu - link.