26-06-2019 20:08
Jasne stanowisko w sprawie: dopóki moja skromna osoba będzie zajmować Pałac Prezydencki i z dumą wymachiwać długopisem w swoim gabinecie, żadne słowo przeprosin nie padnie. Tak jak Prezydent Swarzewski przyjął na siebie rolę człowieka, który chce na siłę zbawić mikroświat tak i ja robię obecnie za dziada od mądrych rad. Prawdy wstydzić się nie należy, tylko dziękować za nią trzeba, bo prawda nas wyzwoli, nawet jeśli bolesna jest. - Prezydent Suderlandu.
No to sprawa jest wyjaśniona, można się rozejść i poczekać na zmianę warty. Jeżeli prezydent Dmowski uważa za prawdę (po powyższej wypowiedzi nie może być wątpliwości), że niesuwerenna Bialenia prezentowała wyższe standardy, to niech współpracuje z Burbonem, bo ja już temu człowiekowi ręki nie podam.
No to sprawa jest wyjaśniona, można się rozejść i poczekać na zmianę warty. Jeżeli prezydent Dmowski uważa za prawdę (po powyższej wypowiedzi nie może być wątpliwości), że niesuwerenna Bialenia prezentowała wyższe standardy, to niech współpracuje z Burbonem, bo ja już temu człowiekowi ręki nie podam.