21-11-2022 17:15
(21-11-2022 14:34)Error2246 napisał(a): Ogólnie w tym momencie do zostawienia jest tylko ostatni wpis o manewrach a reszta w pizduA jakieś wątki z Gwardii Dżamahiriji?
(20-11-2022 09:20)Ametyst Faradobus napisał(a): Tylko znowu: będziemy mieli poddział gospodarki w każdym regionie, a tymczasem są firmy działające w całej Bialenii. Ja to byłbym w ogóle zwolennikiem zrobienia jednego działu z przedsiębiorstwami, wspólnego dla Bialenii i Brodrii.Zgoda, tak będzie bardziej czytelnie.
(21-11-2022 13:57)Ametyst Faradobus napisał(a): Tak jeszcze na marginesie: po pierwsze sugeruję tymczasowo przenieść gwardie Aharii i Rzeszy do działu SZ RB, bo i tak przechodzą one pod pieczę Dowódcy.Tymczasowo można, ale w przyszłości chcielibyśmy oprzeć całkiem sporą część aktywności i narracji Aharii na Gwardii, więc wolelibyśmy mieć ją u siebie.
(21-11-2022 13:57)Ametyst Faradobus napisał(a): Co do mapki to dzięki za jej ogarnięcie. Proponuję jedynie trochę poprawić napisy tak, bo ten Times New Roman jakoś tak ginie na tle koloru.Ja kończyłem mikrozofię, a nie grafikę komputerową xD. On będzie mnie, profesora bialeńskiego, poprawiał. Ja nie powinienem nawet rzutnika umieć włączać.
Lepiej?