Nurtuje mnie pytanie czy pracownicy naukowi Uniwersytetu, nie byliby chętni, oczywiście odpłatnie, wziąć udziału w opracowaniu systemu znaków dla Osieka. Jeśli osoby mające wiedzę fachową w dziedzinie heraldyki, weksylologii, sfragistyki, nie miałyby możliwości bezpośredniego opracowania graficznego opracowania znaków, to może dałoby się tutaj nawiązać współpracę z jakimś obywatelem Republiki Bialeńskiej, który jest obeznany z grafiką komputerową (najlepiej wektorami).
W nieistniejącym(realu) herby dla województwa małopolskiego (krakowskiego) opracowało takie właśnie trio, speców od NPH i plastyki. Wydaje mi się, że pytanie takie, może się najprędzej doczekać pozytywnej odpowiedzi, jeśli zostanie zadane właśnie w Katedrze NPH UB.
Oferujemy płatność w walutach działających w ramach MBP, Libertach Sarmackich i Dukatach Osieckich - do wyboru, do koloru.
W nieistniejącym(realu) herby dla województwa małopolskiego (krakowskiego) opracowało takie właśnie trio, speców od NPH i plastyki. Wydaje mi się, że pytanie takie, może się najprędzej doczekać pozytywnej odpowiedzi, jeśli zostanie zadane właśnie w Katedrze NPH UB.
Oferujemy płatność w walutach działających w ramach MBP, Libertach Sarmackich i Dukatach Osieckich - do wyboru, do koloru.
(—) Piwski Sroczyński
Prezes Instytutu Kultury Osieckiej
Prezes Instytutu Kultury Osieckiej