• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O ostatniej inbie słów kilka
Co najmniej zabawne jest to, że co poniektóre osobniki zagranicą tak dokładnie śledzą co piszę w swoim v-domu i z takim zaangażowaniem to innym rozpowiadają. Kochani, naprawdę, nie musicie, bo jeszcze woda sodowa uderzy mi do głowy i uznam, że jestem sławny!

Odnośnie rajdów - tak, uważam, że jest to idiotyczna zabawa do sztucznego nabijania postów. Czy komuś jej zabraniam? Nie, bawcie się dobrze. Ale - róbcie to na swoim podwórku, gdzie ta zabawa trafia na podatny grunt. W Bialenii - co pokazuje doświadczenie - mało kto tą zabawą jest zainteresowany. Mnie osobiście bardzo przeszkadza wrzucanie tego samego dnia 2-3 postów z grafikami prezentującymi klasyfikację kto pierwszy opublikował jednozdaniowy post na forum innej mikronacji i jest to dla mnie nic więcej jak tylko spamowanie, które powinno być usuwane.

Stąd moja reakcja na spamming Heinza. To jak na moje zgłoszenie zareagowała PK to już inna sprawa i pomimo tego, że w mojej ocenie powinna zareagować inaczej, rozumiem, że przez część osób moje zawiadomienie mogło zostać odebrane jako nieproporcjonalne.

Dla uniknięcia dram w przyszłości moim zdaniem powinniśmy w Bialenii unormować kwestię promocji mikronacyjnych wydarzeń. Myślę, że to najrozsądniejsze wyjście w tej sytuacji, które pozwoli znaleźć złoty środek pomiędzy wolną amerykanką Heinza a moim ascetycznym podejściem odnośnie publikacji postów o tym samym przedsięwzięciu.

Wiadomości w tym wątku
RE: O ostatniej inbie słów kilka - przez Iwan Pietrow - 05-12-2022 16:29
RE: O ostatniej inbie słów kilka - przez Iwan Pietrow - 05-12-2022 17:22

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości