• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O ostatniej inbie słów kilka
(05-12-2022 21:21)Heinz-Werner Grüner napisał(a): Ja doskonale rozumiem Pańskie podejście do sprawy i szanuje bardzo za caly wkłąd w mikronacje., dlatego lekko "zakłuło" jak zdałem sobie sprawę, że jestem obiektem "drwin". Nawet jeśli one były niejasne, to przyzna sam Szanowny, że takowe były. A wystarczyło napisać raz, a jasno: chcemy/nie chcemy i już.
Rzecz w tym, że Bialenia nie jest monolitem, tylko Iwanowi te posty jakoś bardziej przeszkadzały. Inni po prostu by te klasyfikacje zignorowali i nie byłoby całego tematu. My, Bialeńczycy w ogóle jesteśmy nieco ironiczni (czasami też złośliwi), wobec siebie nawzajem też, więc proszę nie brać tych "drwin" do siebie, bo one o niczym nie świadczą.

(05-12-2022 21:21)Heinz-Werner Grüner napisał(a): Tymczasem zapraszam Bialeńczyków do poznania mnie z bardziej merytorycznych treści.
Dziękuję, będę częściej zaglądał na forum Edelweissu. Ja z kolei zachęcam do poznania Bialenii z treści innych niż wyzłośliwianie się Iwana - wbrew pozorom one są tylko małą częścią naszej działalności, a niestety one najczęściej trafiają zagranicę, bo opinia publiczna woli "inby" od narracji lub dyskusji składających się z długich postów.

Ale zgadzam się, że nie ma sensu drążyć tematu. Mam nadzieję, że Bialenia nie będzie się Panu źle kojarzyła ze względu na ten incydent.

Wiadomości w tym wątku
RE: O ostatniej inbie słów kilka - przez Iwan Pietrow - 05-12-2022 16:29
RE: O ostatniej inbie słów kilka - przez Iwan Pietrow - 05-12-2022 17:22
RE: O ostatniej inbie słów kilka - przez Andrzej Płatonowicz Ordyński - 05-12-2022 21:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości