20-01-2023 15:13
A w Muratyce mi niedawno powiedzieli, że do Bialenii przychodzi się pooglądać czołgi i schematy związków taktycznych wojsk. Jeden z mikronautów młodego pokolenia ostatnio zwierzył mi się, że co jakiś czas wraca do moich wykładów. A i narracją czasem ktoś zainteresuje, chociaż może nie jest najlepiej promowana (aczkolwiek jak ostatnio zacząłem tworzyć prasę narracyjną, kilka osób ją nawet czyta).
Wydaje mi się więc, że w Bialenii więcej niż jedna płaszczyzna jest ciekawie realizowana. Po prostu każdy odnajduje to, co go interesuje. Cieszę się, że Wasza Królewska Mość odnajduje tu ciekawych dyskutantów - ja też bardzo cenię sobie rozmowy z Karolem, polecam także pozaczepiać tow. Aliję, bo rozmowy z nią również bywają pasjonujące.
Wydaje mi się więc, że w Bialenii więcej niż jedna płaszczyzna jest ciekawie realizowana. Po prostu każdy odnajduje to, co go interesuje. Cieszę się, że Wasza Królewska Mość odnajduje tu ciekawych dyskutantów - ja też bardzo cenię sobie rozmowy z Karolem, polecam także pozaczepiać tow. Aliję, bo rozmowy z nią również bywają pasjonujące.