20-01-2023 21:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2023 21:48 przez ʿĀlija zawdżat Akrypa.)
> A w Muratyce mi niedawno powiedzieli, że do Bialenii przychodzi się pooglądać czołgi i schematy związków taktycznych wojsk.
Rononizm i jego konsekwencje etc. etc.
> polecam także pozaczepiać tow. Aliję, bo rozmowy z nią również bywają pasjonujące
Oj, moje rozmowy z tow. Maciusiem są dość częste, ale niestety, wbrew mojej woli.
> Musisz być bardzo sfrustrowanym człowiekiem.
Potwierdzam. Szczególnie się towarzysz frustruje, jak to mu jacyś inżynierowie Frankfurt rozwalają.
> xDDDDDDD jak tam twoja 3 dniowa zzzpecjazjalna operazja wojzkowa?
No Bachmut już powoli upada. Tak jak Szwecja od tych 15694976451 lat.
> Tępa rusofobia prowadzi tylko do negatywnych reakcji wśród Rosjan.
Ciekawe, do czego prowadzi rusofobia ostra. Tak ostra, jak Józef „Brzytwa” Oleksy.
> Walka z Puszkinem i Dostojewskim pokazuje Rosjanom, że Ukraina nie walczy z ekspansjonizmem Putina, a z całym ruskim światem - również kulturą.
tlenekwęgla_tak.dżif
> Piecyki włączyć i sto milionów wyeliminować, a na Uralu ustanowić granicę z Chinami?
Tow. Ordyński zawsze miał najlepsze pomysły.
> podludziach, którzy tylko piją wódkę i gwałcą
Nie no, czasami też i mordują.
Rononizm i jego konsekwencje etc. etc.
> polecam także pozaczepiać tow. Aliję, bo rozmowy z nią również bywają pasjonujące
Oj, moje rozmowy z tow. Maciusiem są dość częste, ale niestety, wbrew mojej woli.
> Musisz być bardzo sfrustrowanym człowiekiem.
Potwierdzam. Szczególnie się towarzysz frustruje, jak to mu jacyś inżynierowie Frankfurt rozwalają.
> xDDDDDDD jak tam twoja 3 dniowa zzzpecjazjalna operazja wojzkowa?
No Bachmut już powoli upada. Tak jak Szwecja od tych 15694976451 lat.
> Tępa rusofobia prowadzi tylko do negatywnych reakcji wśród Rosjan.
Ciekawe, do czego prowadzi rusofobia ostra. Tak ostra, jak Józef „Brzytwa” Oleksy.
> Walka z Puszkinem i Dostojewskim pokazuje Rosjanom, że Ukraina nie walczy z ekspansjonizmem Putina, a z całym ruskim światem - również kulturą.
tlenekwęgla_tak.dżif
> Piecyki włączyć i sto milionów wyeliminować, a na Uralu ustanowić granicę z Chinami?
Tow. Ordyński zawsze miał najlepsze pomysły.
> podludziach, którzy tylko piją wódkę i gwałcą
Nie no, czasami też i mordują.