• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program nauczania Gimnazjum Królewskiego
(13-02-2023 13:34)m².r napisał(a): Zakładam, że wspólny projekt, w swojej treści maksymalnie areklamowy z natury, a nastawiony właśnie na nauczenie młodszych degustatorów ruchu mirkonacyjnego, który przy okazji odsyłałby po kilku forach, mógłby przynieść rezultat w postaci lepiej doinformowanego mirkonatora.
Zakładając, że młodym degustatorom będzie się chciało czytać. Z doświadczenia wiem, że skłonność do ścianotekstów przychodzi wraz z kolejnymi latami stażu i zblazowaniem zwykłymi rozrywkami mirkonacyjnymi. Ale mimo to myślę, że taki podręcznik będzie przydatny - może niekoniecznie dla pierwszoklasistów, którym przeważnie czytać się nie chce, ale dla nieco starszych mirków. A podejrzewam, że i bardziej doświadczeni mirkonauci będą mogli się czegoś nowego dowiedzieć - @'Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz' kilka postów wyżej stwierdził, że części z zagadnień historycznych nie znał, pomimo 5-letniego stażu. W kwestiach ekonomicznych, które są mi nieco dalsze, pewnie ja się czegoś nowego od WKW dowiem.

Wiadomości w tym wątku
RE: Program nauczania Gimnazjum Królewskiego - przez Andrzej Płatonowicz Ordyński - 13-02-2023 17:07

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości