20-03-2023 22:06
(20-03-2023 09:10)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Czy sanah jest wykonawczynią wandną czy niewandną?
(20-03-2023 21:09)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): > Ja miałem podobne zdanie, ale ostatnio zaczęły mi się bardzo podobać niektóre jej piosenki, aż sam się dziwię.
W takim razie bardzo przepraszam, że mogłam zasugerować kiedykolwiek, że mogłaby być nie.
I tu mamy schizmę, bo Protonat Nordaty stoi na straży dogmatu o niewadności Sanah jak i bryski (bryskiej?).
Nie dość, że to muzyka dla libków, to dla niewprawnego ucha te śpiewy są nieodróżnialne od siebie. Libkom mówimy stanowcze HWDP im w portfele.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.