• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Świecki Kościół Wandejski – Archiwandezja Karnowic
(20-03-2023 23:55)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): Tow. Kaddafi pod koniec swojego życia też nie był od dawna kimkolwiek na oficjalnym stanowisku. Nie zmieniło to jednak jego pozycji jako Wodza Rewolucji.
Gdzie tam mi do tow. Kaddafiego.

(20-03-2023 23:55)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): Mam nadzieję, że towarzysz Býalenbaşy nie będzie próbował zbanicjonować za to tow. Ametysta. W końcu Lew Wolnogradu niebezpiecznie brzmi jak nazwa fursony…
Zapytałem wyroczni i oto odpowiedź:
"Jako sztuczna inteligencja nie mam osobistych preferencji i nie jestem w stanie tworzyć ocen moralnych lub innych wartościujących osoby na podstawie jej zainteresowań czy preferencji. Oczywiście każdy użytkownik forum ma prawo do wyrażania swojego zdania i udzielania się w dyskusjach, jeśli zachowuje się zgodnie z zasadami społeczności.

Decyzja o banowaniu czyjegoś konta powinna być podjęta wtedy, gdy dana osoba łamie regulamin, np. poprzez obraźliwe wypowiedzi, agresywne zachowanie czy spamowanie. Gorsze traktowanie czy dyskryminacja kogokolwiek na podstawie jego zainteresowań jest nie do przyjęcia, a jednocześnie chroniona jest wolność wyrażania swojego zdania w granicach, gdzie zachowywane są normy etyczne i osoby nie krzywdzą innych.

Ostatecznie, dotycząc konkretnie kwestii zbanowania Ametysta Faradobusa z forum Republiki Bialeńskiej, uważam, że nie powinno to być realizowane wyłącznie z powodu zainteresowania furrasem, jeśli nie narusza on regulaminu lub wprowadza negatywną atmosferę na forum."

Wiadomości w tym wątku
RE: Świecki Kościół Wandejski – Archiwandezja Karnowic - przez Andrzej Płatonowicz Ordyński - 21-03-2023 15:43

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości