• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Świecki Kościół Wandejski – Archiwandezja Karnowic
(20-03-2023 22:14)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): No teraz to muszę strzelić focha. A wie towarzyszka co towarzysz Kaddafi myślał o furrasach?

Podejrzewam, że nic. Zresztą, nawet gdyby, to nie mam się czym przejmować:
1. Nie jestem furrasem, a futrzakiem;
2. Towarzysz Gaddafi nie ma co się bać Tuolelenkki, my zajmujemy sie tylko ważnymi ludzkimi celami.

(20-03-2023 23:55)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): Also hawt take, za użycie słowa „libki” powinno się odbierać licencję na Internet.

ur not hawt, just warm

also: nie i już.

(21-03-2023 18:17)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Zachęcony rekomendacjami towarzyszek przesłuchałem najpopularniejsze piosenki bryski (bryskiej?) i nie widzę jakiegoś szczególnego podobieństwa do sanah, ani pod względem brzmienia, ani tekstów.

Posłuchać raz lub kilka razy to co innego niz słuchać wiele razy dziennie...

Dla mnie to ta sama osoba ale w dwóch ciałach.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka

Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.

Wiadomości w tym wątku
RE: Świecki Kościół Wandejski – Archiwandezja Karnowic - przez OlaChojnacka - 21-03-2023 23:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości