02-04-2023 21:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2023 21:24 przez Heinz-Werner Grüner.)
Skoro to już tak publicznie poszło, to wypada mi tylko potwierdzić, tak Rajd Bialenii odbędzie się... Z reguły RMAW podawało harmonogram jako "niespodziankę" dla kierowców i kibicow, ale skoro w Zielonej Krainie wszystko wypłynęlo już teraz to jedyne o co proszę to o aktywność rajdową.
Wiem jak się zapatrujecie na "spaming", ale to, że coś jest "płytkie" nie oznacza wcale, że jest gorsze. Dziś zakończył się...23 rajd w historii RMAW. Liczby zobowiązują i tylko Waszą rolą jest sprostać oczekiwaniom rajdowym. Te są niemałe. Niemal co drugi rajd otrzymuje słowa krytyki, że coś jest nie tak, ale szczerzę liczę, że akurat w Bialenii będę miał spokój. Pamiętajcie że wpływ na to ma także podłoże polityczne.
Tymczasem dziękuje ajatollahowi za w pełni profesjonalne podejście do tematu.
Wielka Bialenia - jedyne państwo z "Wielkiej Trójki", które nie było obecne w rajdach, pokazuje, że jednak można. A to wszystko dzięki niemu.
Wiem jak się zapatrujecie na "spaming", ale to, że coś jest "płytkie" nie oznacza wcale, że jest gorsze. Dziś zakończył się...23 rajd w historii RMAW. Liczby zobowiązują i tylko Waszą rolą jest sprostać oczekiwaniom rajdowym. Te są niemałe. Niemal co drugi rajd otrzymuje słowa krytyki, że coś jest nie tak, ale szczerzę liczę, że akurat w Bialenii będę miał spokój. Pamiętajcie że wpływ na to ma także podłoże polityczne.

Tymczasem dziękuje ajatollahowi za w pełni profesjonalne podejście do tematu.
Wielka Bialenia - jedyne państwo z "Wielkiej Trójki", które nie było obecne w rajdach, pokazuje, że jednak można. A to wszystko dzięki niemu.
Heinz-Werner Grüner