08-07-2019 21:08
Panie derdku, a Panu tylko oczernianie mojego wizerunku w oczach innych w głowie? Nie masz pan niczego innego do roboty? Nie wiesz co pan myślę, i co robię, oceniasz mnie pan tylko na podstawie tego, co robiłem w UTN. Jest to myślenie conajmniej nieinteligentne. Tak, pozwali mnie. Do winy się przyznałem. Działałem pod wpływem pewnego rodzaju lęku, i dużego impulsu. Teraz tego szczerze żałuję. I nie ma człowieka, który się nie zmienia. Ja wyciągam wnioski ze swoich działań, z tych wyciągnę ich jeszcze więcej. Co do naszej strony głównej, na niej właśnie znajdą Państwo powód, dla którego wszystko "walnęło". I nie, nie była to moja wina, a wina szablonu, który był na niej zainstalowany.
Jeśli chodzi o mnie, pana derdka nie polecam słuchać. Jest osoba, która rozsiewa o mnie najwięcej plotek, które mają na celu zniszczenie mnie na arenie międzynarodowej. Owszem, forum UTN wyłączyłem, konto sędziego usunąłem, ale żałuję tych czynów, przyznaję się do nich, i wyciągam z nich wnioski. Nie życzę sobie, aby rozpowiadał waść takie rzeczy na mój temat. Uważa się pan za poważnego człowieka? Poważnemu człowiekowi takie zachowanie nie przystoi. ja osobiście się za takowego nie uważam w gwoli ścisłości
Jeśli chodzi o mnie, pana derdka nie polecam słuchać. Jest osoba, która rozsiewa o mnie najwięcej plotek, które mają na celu zniszczenie mnie na arenie międzynarodowej. Owszem, forum UTN wyłączyłem, konto sędziego usunąłem, ale żałuję tych czynów, przyznaję się do nich, i wyciągam z nich wnioski. Nie życzę sobie, aby rozpowiadał waść takie rzeczy na mój temat. Uważa się pan za poważnego człowieka? Poważnemu człowiekowi takie zachowanie nie przystoi. ja osobiście się za takowego nie uważam w gwoli ścisłości