18-08-2019 22:12
> Teraz tak, ale wcześniej Suderland wyjątkowo szybko został przyjęty do grona Poważnych Mikronacji przez Sarmację i Dreamland.
Co? xD
W jaki sposób?
> wielu z nich jest głęboko wierzącymi katolikami
Średnio mi się chce w to wierzyć. Jednak dla większości młodych ludzi katolicyzm to jedynie młot na lewactffo, gejuff i feministki. Faktyczną nauką moralną i społeczną się średnio przejmują.
> bycie księdzem to kolejny fajny dopisek do profilu, nie
Bycie świętą Zielonego Kościoła lepszy.
> Czyli z nie w pełni martwych koszerna jest tylko Sarmacja (???), Dreamland i Wandystan?
Wandystan też jest martwy. Czasami pojawia się jakaś aktywność, ale to jest totalnie zombie-aktywność.
> No przyznam, że to odrobinę sekciarskie.
Wiecie co jest najgorsze? Te inne mikronacje nie chcą mi w ogóle zejść z trawnika.
Co? xD
W jaki sposób?
> wielu z nich jest głęboko wierzącymi katolikami
Średnio mi się chce w to wierzyć. Jednak dla większości młodych ludzi katolicyzm to jedynie młot na lewactffo, gejuff i feministki. Faktyczną nauką moralną i społeczną się średnio przejmują.
> bycie księdzem to kolejny fajny dopisek do profilu, nie
Bycie świętą Zielonego Kościoła lepszy.
> Czyli z nie w pełni martwych koszerna jest tylko Sarmacja (???), Dreamland i Wandystan?
Wandystan też jest martwy. Czasami pojawia się jakaś aktywność, ale to jest totalnie zombie-aktywność.
> No przyznam, że to odrobinę sekciarskie.
Wiecie co jest najgorsze? Te inne mikronacje nie chcą mi w ogóle zejść z trawnika.