• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indywidualny tok studiów [Łukasz Robert]
Ja widzę to tak: Psychologia wirtualna zajmuje się badaniem wpływów mikronacji na człowieka. Człowiek ma bardzo dziwne reakcje, niektórzy mają ochotę się zabić, niektórzy zamiast pisać nowych postów, ze zmęczenia edytują posty innych (Patrz: Ronon Dex edytuje posty Łukasza Roberta w BZCPP). Tak samo funkcje, niektórym bardzo zależy na danej funkcji, a innym wręcz przeciwnie. Czasami Człowiek jest bardzo uzależniony od mikronacji i wtedy niestety dochodzi do poważnych realnych chorób. A jak wpływa człowiek na mikronacje? Otóż tak: Niektórzy, wkręcają się w jedną jedyną mikronacje, nie wiedząc o innych. Drudzy uczestniczą w kilku mikronacjach, ale to ma dużo plusów oraz minusów. Dam przykład od siebie: Chciałem kandydować na urząd Premiera Królestwa Dreamlandu, ale niestety, odmowa z powodu posiadania obywatelstwa Księstwa Sarmacji. No cóż, Psychologia może się zajmować również działania osób przy tworzeniu nowych mikronacji. Jednym się nie podoba prawo w innych, a drugim się znudziły, a trzecim po prost przychodzi głupi pomysł i potem mikronacja "umiera" po 2 dniach. Po studiach chciałbym rozwinąć to co pisze, a nawet wydać v-książkę o psychologii wirtualnej. Psychologia człowieka jest bardzo zróżnicowana. Jak ja to widzę: Psychologia wirtualna na pewno się rozwinie i stanie potężniejsza. W końcu to nauka o działaniu człowieka na mikronacje i odwrotnie. Mam nadzieję, że dobrze Wink

Wiadomości w tym wątku
RE: Indywidualny tok studiów [Łukasz Robert] - przez Kamil Veriopin - 23-08-2019 06:33

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości