31-08-2019 14:42
http://suderland.y0.pl/showthread.php?ti...0#pid24310
W tym miesiącu Suderland opublikował ranking dzień wcześniej ze względu na realny urlop Ekscelencji Byfyja. A wygląda on tak:
Ranking wyraźnie pokazuje, że na chwilę obecną mamy pięć żywych państw i kilka wegetujących. To powinno mobilizować do współpracy i wspólnych działań na rzecz aktywizacji mikroświata... Ale tak się nie stanie.
Ciężko mi rysować jakiekolwiek perspektywy na kolejne miesiące, bo w większości państw aktywność opiera się na dosłownie kilku osobach.
W tym miesiącu Suderland opublikował ranking dzień wcześniej ze względu na realny urlop Ekscelencji Byfyja. A wygląda on tak:
Cytat:Republika Suderlandu: 1161 postówBialenia na tym samym poziomie, co w lipcu. Cytując klasyka, "tak bardzo dobrze nie jest, ale nie jest źle". Aktywność w Suderlandzie wzrosła ze względu na kryzys polityczny, a w Federacji Nordackiej spadła ze względu na brak kryzysu politycznego, który wstrząsnął krajem w lipcu. Wakacje wyraźnie nie służą Sarmacji, nie mówiąc już o Rotrii. Dreamland zwyżkuje ze względu na aż dwie zmiany na tronie, co mnie cieszy. Winkowie ożyli!
Księstwo Sarmacji: 1026 postów
Federacja Nordacka: 972 posty
Republika Bialeńska: 840 postów
Królestwo Dreamlandu: 712 postow
Państwo Kościelne Rotria: 151 postów
Pustkowia Winków 147 postów
Rzeczpospolita Obojga Narodów: 144 posty
Mandragorat Wandystanu: 51 postów
Ranking wyraźnie pokazuje, że na chwilę obecną mamy pięć żywych państw i kilka wegetujących. To powinno mobilizować do współpracy i wspólnych działań na rzecz aktywizacji mikroświata... Ale tak się nie stanie.
Ciężko mi rysować jakiekolwiek perspektywy na kolejne miesiące, bo w większości państw aktywność opiera się na dosłownie kilku osobach.