24-04-2019 11:40
Cytat:Pozwolę sobie dołączyć do powitania (przez ułamek sekundy wygląda, jakby próbował coś sobie przypomnieć)... Najwielmożniejszej Minister i Imanki. Kłaniam się zatem; istotnie – póki co? – jestem jak na razie jedyną nową twarzą w kraju, gdzie trawa jest zieleńsza, jak głosi to stare, acz jakże prawdziwe, co można jednym rzutem oka zweryfikować, porzekadło. Tym bardziej niezmiernie miłe jest memu oku widzieć następną przybyszkę, w dodatku tak znamienitą w świetle historii dawnej Bialenii.Dziękuje za powitanie i przepraszam, że nie zauważyłam twarzy nowej osoby (kłania się z szacunkiem).
By naprawić ten błąd przedstawie się specjalnie dla Ciebie.
Miałam wiele imion w mojej historii a jeszcze więcej nazwisk lecz najbardziej znana jestem właśnie jako Akrypa. Urodziłam się na Teutońskiej Ziemii w 2011 roku okupowanej dziś jak i wtedy przez Imperializm Sarmacki. Brałam udział w wielu mikornacjach i zwłaszcza w okresie od Powstania Marcowego do stworzenia Republiki Bialeńskiej utrzymywałam to z czego wyrosło nasze państwo. W Bialenii zajmowałam się różnymi projektami ale choć mam pewne zasługi to jednak w tych latach większy szacunek należy się innym.
Staram się cały czas edukować głównie w dziedzinach Filozofii i Nauk Pomocniczych (Socjologia, Ekonomia, Psychoanaliza, Sztuka, Religia). Zajmuję się także popkulturą i działam w organizacji w świecie realnym konwentów wszelkiego nerdostwa.
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB