• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
II sesja Sejmu II Rzeszy Bialeńskiej [otwarcie, sprawy organizacyjne]
Jak najbardziej jestem za tym by nie dokonywać wyboru nowego Lwa Wolnogradu i zaczekać do powrotu Ametysta, którego nieobecność potrwa raptem do końca września.

W kwestii Gwardii Rzeszy oczywiście mam pomysły... Tak jak w ustawie, którą zaproponowałem, i która została przyjęta będzie się ona składać z elementu centralnego i kontyngentów z gwardii lenników.

Na wstępie zgłaszam kontyngenty Razorna i Lisendorff - przy czym z racji odległości i położenia tych lenn będą to w 100% kontyngenty lotnicze.

Zgodnie z ustawą lennik wystawiający kontyngent może zwiększyć swoją gwardię o 20%, który to procent ma uprawnienia o jeden "stopień" wyższe jak pozostała część gwardii.

Deklaruje więc udział 2 kontyngentów lotniczych liczących po 1000 gwardzistów.

Teraz czekam na wypowiedzi pozostałych lenników posiadających gwardie - czy również deklarują swoje kontyngenty... Na podstawie tych informacji przedstawię propozycję składu Gwardii Rzeszy.

Trzeba będzie opracować i zatwierdzić znaki i symbolikę gwardii, ale to będę mógł zaproponować dopiero za tydzień, gdy będę po urlopie i z dostępem do komputera.

Wiadomości w tym wątku
RE: II sesja Sejmu II Rzeszy Bialeńskiej [otwarcie, sprawy organizacyjne] - przez Ronon Dex - 07-09-2019 08:16

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości