10-09-2019 22:24
Bez względu na to, czy zostanie rozstrzelany, czy zostanie przewieziony do KD, Suderland będzie dmowskifrei.
Mały strzał dla człowieka, ale celny strzał w konkursie którego nagrodą główną jest suwerenność ludu suderlandzkiego.
Na początku pomyślałem, że kara śmierci jest niesmaczna, ale potem przypomniałem sobie, że moją czcigodną małżonkę w Bialenii zabijano nie jeden raz. I dalej gdzieś sobie żyje, może kiedyś powróci.
Jestem wprost zachwycony*, że Suderland nie daje się zastraszyć i idzie po bandzie.
*Oczywiście nie oznacza to, że popieram wszystkie hasła i postulaty. Wielu nie popieram. Na przykład walki z "dreamlandyzacją". Nie Dreamland jest zagrożeniem, ale serwilistyczne władze, które oddają wszystko za poklepanie po plecach przez stare mikronacje. Ja osobiście Dreamland cenię.
Mały strzał dla człowieka, ale celny strzał w konkursie którego nagrodą główną jest suwerenność ludu suderlandzkiego. Na początku pomyślałem, że kara śmierci jest niesmaczna, ale potem przypomniałem sobie, że moją czcigodną małżonkę w Bialenii zabijano nie jeden raz. I dalej gdzieś sobie żyje, może kiedyś powróci.
Jestem wprost zachwycony*, że Suderland nie daje się zastraszyć i idzie po bandzie.
*Oczywiście nie oznacza to, że popieram wszystkie hasła i postulaty. Wielu nie popieram. Na przykład walki z "dreamlandyzacją". Nie Dreamland jest zagrożeniem, ale serwilistyczne władze, które oddają wszystko za poklepanie po plecach przez stare mikronacje. Ja osobiście Dreamland cenię.