07-10-2019 14:39
Współpracowałem z Adamem Aleksandrem, współpracowałem z Mikołajem Patrykiem, współpracowałem z Aleksandrą. Byłem współtwórcą Związku Bialenii i Brodrii. Z czasów najnowszych, proponowałem Republice Brodryjskiej członkostwo w Radzie Państw Nordaty, proponowałem także współpracę narracyjną (na propozycję regionów partnerskich nawet nie raczyłeś odpisać). Fakty są takie, że bez Bialenii już nikt nie pamiętałby o Brodrii.
Jeśli ktoś jątrzy, to Ty. Jesteś nieaktywny, nie masz pomysłu na rozwój Brodrii, a gdy tylko ktoś inny chce się nią zająć, to się budzisz i w tym przeszkadzasz. Mi jest zupełnie obojętne kto będzie rządził w Brodrii, ale Ty traktujesz ją jak swój folwark i blokujesz jej rozwój. Brodria nie jest Twoją własnością, inni też mają prawo do tego projektu.
Jeśli ktoś jątrzy, to Ty. Jesteś nieaktywny, nie masz pomysłu na rozwój Brodrii, a gdy tylko ktoś inny chce się nią zająć, to się budzisz i w tym przeszkadzasz. Mi jest zupełnie obojętne kto będzie rządził w Brodrii, ale Ty traktujesz ją jak swój folwark i blokujesz jej rozwój. Brodria nie jest Twoją własnością, inni też mają prawo do tego projektu.