• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nordata - mapa podziału terytorialnego
Witam Państwa. Nazywam się Kmicic, jestem królem nadal żyjącego Królestwa Wurstlandii .
Na wstępie chciałbym serdecznie podziękować panu Prezydentowi za pomyślne dla nas załatwienie ten sprawy. Jesteśmy wdzięczni, że nie wygumowaliście naszej mapy tylko dlatego, że ktoś sobie tego życzył, choć nie miał do tego podstaw.

I właśnie - Panie Ribbentrop, poruszyłem tę kwestię na waszym forum, ale chciałbym i tutaj. Proszę mi powiedzieć, czy posiada Pan odpowiednie kompetencje, aby wypowiadać się w tak istotnych dla waszego Królestwa sprawach? Dlaczego to akurat Pan, a nie wasz Król składał mi propozycje co do podziału wyspy, a teraz drugą, abyśmy wam oddali część ziem i rządzili wspólnie? Z tego co zdążyłem się zorientować, jest pan dowódca sił zbrojnych, a nie Władca, lub jego doradca ds. Zawierania sojuszy czy podziału kraju na dzielnice.
W tym temacie bardzo chciałbym poznać stanowisko waszego króla, bo po dyskusji z Panem domyślam się, że nic konkretnego się nie dowiem.

Jeszcze raz dziękuję za pozostawienie nas na mapach, jest to istotny element dla naszej państwowości.

Wiadomości w tym wątku
RE: Nordata - mapa podziału terytorialnego - przez Jan Kmicic - 20-10-2019 13:25
RE: Nordata - mapa podziału terytorialnego - przez Iwan Pietrow - 20-10-2019 13:45
RE: Nordata - mapa podziału terytorialnego - przez Iwan Pietrow - 20-10-2019 13:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości