Tak zgadzam się, na razie nie macie konkurencji z prawdziwego zdarzenia, ale my mamy dużą chrapkę na ekspansję
.
To jest trujeczka, ale jak nie będę mógł znaleźć jakiegoś pojazdu to doinstaluję i A2:CO. Malowania... się robią, na razie zostawiłem robotę w domu i pojechałem na dłużej, ale gotuje się na ubarwianie uniformów we flagi i malowanie pojazdów. W zasadzie to nie jest wszystko takie proste w Armie (zwłaszcza jak się maluje cudze modele), bo przy aktualizacji rzeczy potrafią się rozjechać, ale jak już Wam coś "sprzedam" to będzie to na pewno indywidualnie pomalowane.
. To jest trujeczka, ale jak nie będę mógł znaleźć jakiegoś pojazdu to doinstaluję i A2:CO. Malowania... się robią, na razie zostawiłem robotę w domu i pojechałem na dłużej, ale gotuje się na ubarwianie uniformów we flagi i malowanie pojazdów. W zasadzie to nie jest wszystko takie proste w Armie (zwłaszcza jak się maluje cudze modele), bo przy aktualizacji rzeczy potrafią się rozjechać, ale jak już Wam coś "sprzedam" to będzie to na pewno indywidualnie pomalowane.