• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wojskowe Zakłady Montażowe Nr. 4 "Tauzen"
Cytat:To jest trujeczka
No patrz... a ja się spodziewałem, że trójeczka jednak jest bardziej graficznie "wypasiona". Stąd podejrzewałem, że to podrasowana "dwójka" czyli ArmAII:OA z modami.

Cytat:W zasadzie to nie jest wszystko takie proste w Armie (zwłaszcza jak się maluje cudze modele), bo przy aktualizacji rzeczy potrafią się rozjechać
A myślisz, że np. w FSX, LO czy IL-2 to jest proste? Czasem trzeba kilka-kilkanaście godzin poświęcić na dobre malowanie jednej maszyny... dopasowanie elementów (przecież to trzeba pokombinować by się odpowiednio złożyło), kolorystyki (inaczej potrafi wyglądać w pliku graficznym, a inaczej po wrzuceniu do programu) czy odpowiednią konwersję plików graficznych.

Ale na tym polega wartość takich elementów - tworzymy coś "mikronacyjnego", wkładamy w to pracę, tworzymy coś indywidualnego... bo skopiować fotę z Netu to potrafi każdy baran. Nawet jak bazujemy na fotce z netu (bo nie ma innego wyjścia), to się odpowiednim programem przynajmniej nanosi "mikronacyjne" oznakowanie i numerację.

I bardzo się cieszę, że znalazł się ktoś, kto ceni te zasady...

Wiadomości w tym wątku
RE: Wojskowe Zakłady Montażowe Nr. 4 "Tauzen" - przez Ronon Dex - 12-11-2019 23:58

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości