Cytat:Raczej chodzi mi o to, że w ARMie to nie ogranicza się do wrzucenia rzeczy logicznie w konkretne miejsce, a trzeba zadziałać nielogicznie i napisać oddzielną modyfikację, co jest jeszcze dla mnie terra incognita, ale mam plan się tego przy okazji nauczyć.Wiem... bo sam nie miałem nigdy czasu by się tym zająć (choć jakieś tam podstawy znam) - ale może kiedyś... Tak czy inaczej w sumie to jest coś co "tygrysy lubią najbardziej"...
Zdarzało mi się swego czasu tworzyć, potem publicznie używane mody do niektórych simów. Mam więc pojęcie o tym jakie to czasochłonne.
Jednak zawsze najbardziej poważałem coś co zostało specjalnie zrobione pod naszą mikronacyjną zabawę. Czyli widzę, że się w tej materii chyba dogadamy.
Cytat:Ja ją sobie stonowałem, cenię właściwości symulacyjne, a nie cukierkowość grafiki, zwłaszcza, że ładuję w nią jakieś 250-300 GB modów, które nawet wyłączone, krzaczą i deoptymalizują.Skądś to znam... po wymianie kompa na razie nie zainstalowałem jeszcze ArmA - minął miesiąc, a ja dalej "walczę" z ponownym "rozruchem" FSX (nazbierane przez lata gigabajty dodatków) oraz nowymi "bialeńskimi" malowaniami.
Dlatego chętnie "zakupię" coś ciekawego z zakresu Wojsk Lądowych, bo sam jeszcze ich u siebie w kompie nie przywróciłem. Ale musi być to spójne z tym co już zostało ustalone dotychczas.