04-12-2019 06:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2019 06:51 przez Akrypa Ali Shariati.)
Bialenia zawsze była pewną syntezą yoyo i sarmacji więc nikogo nie powinny dziwić zachowania żadnej ze stron. Ja oczywiście głosowałam by Ronon został i by nie likwidować wojska. Gdyż po pierwsze, nie po to jest się w opozycji by Ronon poszedł sobie i dalej było tak nudno jak wcześniej, po drugie ankieta to burżuazyjna forma demokratyczna która nie powinna służyć za miarodajnik nastrojów społecznych.
A w sprawie wojska, to chyba wszyscy wiemy, że gdyby wygrała opcja likwidacyjna to Ronon po prostu usunąłby fizycznie posty o armii co nic wartościowego by nieprzyniosło, lepiej już jest tak jak jest choć warto by pomyśleć nad czymś lepszym...
Inna sprawa, że np. ja jestem chyba jedną z niewielu osób co czasem czyta te opisy. Ale wartością samą w sobie jest fakt, że Ronon może odgrywać sobie role na czym w dużym stopniu polega mikronacja...
Co do samych technicznych aspektów ankiety to dodam, że pewnie bardziej wartościowa by była jakby ludzie spoza RB nie mogli głosować...
A w sprawie wojska, to chyba wszyscy wiemy, że gdyby wygrała opcja likwidacyjna to Ronon po prostu usunąłby fizycznie posty o armii co nic wartościowego by nieprzyniosło, lepiej już jest tak jak jest choć warto by pomyśleć nad czymś lepszym...
Inna sprawa, że np. ja jestem chyba jedną z niewielu osób co czasem czyta te opisy. Ale wartością samą w sobie jest fakt, że Ronon może odgrywać sobie role na czym w dużym stopniu polega mikronacja...
Co do samych technicznych aspektów ankiety to dodam, że pewnie bardziej wartościowa by była jakby ludzie spoza RB nie mogli głosować...
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB