• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[oddzielony] Ankieta nt Ronona Dex i Sił Zbronych RB
Wydaje mi się, że popełniasz błąd w zakładaniu, że mikronacja żyje w taki sposób, że Akrypy sobie będą coś dla siebie robić w DB, Ametyst coś w Rzeszy, ty coś tam w wojsku i każdy sobie prowadzi małe sesyjki gier fabularnych. Mikronacja jednak żyje walką przeciwieństw, wiecznymi sporami jak ma wyglądać państwo itd. Lecz by to nie było destrukcyjne trzeba się obu-stronnie nie fochać i nie tworzyć sytuacji gdy ta druga strona może stracić zabawę z mikronacji. Wydaje mi się, że wyklinanie z ambony od szatanów jest czymś takim co nie powinno dotykać człowieka a np. osobista zdrada, kłamstwo, nie abstrakcyjne wycieczki osobiste czy odhumanizowywanie rywali już tak.
Oczywiście u każdego inaczej.

Ja sama wybrałam taką formę zaznaczenia poglądów na sytuacje by trochę ożywić i barwniej było. Najnudniej w Bialenii jest gdy wszyscy razem trzymamy się staus quo a jednocześnie nie chcemy się razem bawić bo się nie lubimy zbytnio.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Wiadomości w tym wątku
RE: [oddzielony] Ankieta nt Ronona Dex i Sił Zbronych RB - przez Akrypa Ali Shariati - 04-12-2019 16:04
RE: [oddzielony] Ankieta nt Ronona Dex i Sił Zbronych RB - przez Iwan Pietrow - 04-12-2019 20:32

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości