• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koło Światowego Związku Filatelistycznego [klub kolekcjonera]
(07-01-2022 18:50)Ametyst Faradobus napisał(a): Ja mogę się zająć pod jednym warunkiem: jeśli dostanę pomóc techniczną.
Jak chcesz to mogę jakiś obrazek Tobie skomponować... podaj tylko rozmiar i format.
Prezydent popiera wszelkie inicjatywy wychodzące od obywateli i przez nich realizowane. Macie moje błogosławieństwo.
Ciesze się bardzo, że moje zapytanko tak aktywnie pobudziło do myślenia. Oby tylko z tego jakiś "chleb" czy precelek się urodził. Smile
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
(07-01-2022 18:55)Tymoteusz Piechota napisał(a): Trzeba zrobić jakiś znaczek, może na jakąś rocznicę.

(07-01-2022 19:13)Tymoteusz Piechota napisał(a): Można zrobić znaczek.

Tak, trzeba zrobić ulepić znaczek. Pan stworzy znaczek. Bardzo proszę.

Wiadomo, że samo się nie zrobi. Ja tylko zachęcam "fachowców" w tej materii do przyjemnej zabawy!

Nota bene przydałby się jakiś konkursik w ramach ŚZF na najciekawszy znaczek.
Heinz-Werner Grüner

Może jakieś Wielkie Podsumowanie Roku i plebiscyt na najlepszy znaczek wyemitowany w 2021?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Dokładnie o tym pomyślałem. Smile
Heinz-Werner Grüner

(09-01-2022 17:08)Heinz-Werner Grüner napisał(a): Nota bene przydałby się jakiś konkursik w ramach ŚZF na najciekawszy znaczek.
(09-01-2022 18:08)Ametyst Faradobus napisał(a): Może jakieś Wielkie Podsumowanie Roku i plebiscyt na najlepszy znaczek wyemitowany w 2021?
T a k .
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Proszę wtedy wycofać moje znaczki - nie da się przegrać, jak nie wezmą udziału xD

A tak poważnie - może warto byłoby wpierw przeprowadzić jakieś preselekcje na poziomie krajów emisji bądź autorów? Znaczków jest bowiem już tak wiele, że wrzucenie wszystkiego do jednej rundy mogłoby zniechęcać do udziału w głosowaniu.

(09-01-2022 23:53)Karol Medycejski napisał(a): A tak poważnie — może warto byłoby wpierw przeprowadzić jakieś preselekcje na poziomie krajów emisji bądź autorów? Znaczków jest bowiem już tak wiele, że wrzucenie wszystkiego do jednej rundy mogłoby zniechęcać do udziału w głosowaniu.
Oczywiście — w 2021 rozpoczęto emisję 119 znaczków. Najprościej byłoby chyba poprosić poczty o wskazanie po jednym, dwóch lub trzech znaczkach, w zależności od tego, ile ich wyemitowały w minionym roku.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości