• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budowa Kolei Rzeszy
Nie jest to złą rzeczą. Co prawda patrząc na to, że akcje BNSF są po połowie własnością obecnego prezydenta i wiceprezydenta brzmi to trochę jak oligarchia, ale czy komuś to przeszkadza?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ametyst Faradobus napisał(a):...ale czy komuś to przeszkadza?
Mnie nie przeszkadza... A tak w ogóle, aby samemu ze sobą nie podpisywać umowy, to ja będę reprezentował BLK (jako jej dyrektor), a TY BNSF jako jeden ze współwłaścicieli i w tym momencie reprezentujący zarząd spółki. Zresztą może ogłosimy Ciebie "Prezesem Zarządu"?

Postaram się jutro przygotować treść umowy.
Jasne.

W ogóle jeszcze w kwestii Kolei Rzeszy proponuję wybudować dwie dodatkowe stacje przy lotniskach - w Apfelbaumstadt i w Nowym Ab'Dorst tak, aby z lotniska do centrum (a także do innych miejscowości) dało się szybciej dotrzeć pociągiem. Dałbyś radę wprowadzić odpowiednie zmiany na mapach Kolei Wolnogradzkiej i Południowej?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ametyst Faradobus napisał(a):Dałbyś radę wprowadzić odpowiednie zmiany na mapach Kolei Wolnogradzkiej i Południowej?
Postaram się jutro to zrobić, choć przyznam, że z czasem tak sobie, bo mam ciężki tydzień w realowej robocie. Ale załatwię to... Nazwy stacji? Po prostu nazwa miasta z dodatkiem "Port Lotniczy"?
Tak albo Lotnisko. Ale to bez pośpiechu, ja też muszę siąść pomyśleć jak skorygować przebieg tras.
Ametyst Faradobus

Poprawiłem  Kolej Południową...

[Obrazek: 3_12_05_21_8_49_35.png]

Z Wolnogradzką muszę pokombinować, bo styl był jednolity...
Wspaniale, zaraz skoryguję trasy Południowej.
Ametyst Faradobus

Postaram się jutro ogarnąć Wolnogradzką, ale jak napisałem mam prz**** tydzień w robocie realowej - tak więc postaram się, ale nie obiecuję.
Kolej Południowa uzupełniona o stacje w większych miastach. Mam nadzieję, że nie narobiłem byków przy uwzględnianiu kierunku tras i kolejności.
Ametyst Faradobus

Poprawiona mapka Kolei Wolnogradzkiej.

[Obrazek: 3_13_05_21_9_25_32.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości