• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noty Sekretarza Stanu Stolicy Apostolskiej
Luter, którego potrzebujemy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Joahim-von-R napisał(a):Ale nie chcą mieć ze mną nic wspólnego, bo jestem obywatelem Bialenii [Obrazek: tongue.png]
No to masz problem... Ale ja Tobie nie pomogę, ani nie doradzę - bo nigdy nie bylem kolekcjonerem obywatelstw.
Wim. To mój problem.
Nawet w dokumencie wystosowanym do władz Republiki Bialeńskiej musieli napluć na faszystów z Suderlandu xD
A kto by to czytał...   Big Grin

Widać "czarnych" pogięło... za bardzo czerpią z reala i zabawę w v-świat traktują zbyt poważnie... oni chyba faktycznie zaczęli wierzyć w tą swoją v-religię, którą stworzyli czy wymyślili. Ich problem... ale w sumie to zabawne jest.
Dlatego właśnie banowanie ich jest głupie i bez sensu. Inba jest nieodłączną częścią dobrej zabawy w mikronacje i nie ma co jej unikać.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Tak swoją drogą, to nie rozumiem, jaką rolę mają nawiązania do Biblii w liście do Ronona i do mnie, jak obaj jesteśmy niewierzący. Nie liczyłbym na to, że przekona nas jakaś starożytna książka spisana przez lud pustyni zgodnie z wizją świata i poziomem wiedzy tego pustynnego ludu.
A ja popieram Andrzeja. Jak przychodzi gość i robi flejm to należy go odholować. Te pismo to przykład flejmu, bo bardziej wygląda na kazanie księdza z kryzysem wieku średniego, a nie notę dyplomatyczną.
To jest jak w przypowieści o siewcy, gdzie jedno ziarno padło na beton, inne na asfalt, prawda...
Ametyst Faradobus

Decyzją Prezydentki stosunki z Rotrią zostały przekazane do właściwości Ministra ds. Trollingu. Stąd też stosownie przeniesiono wątek.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości