• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plany i cele
3. Uporządkować archiwum.
(14-01-2022 18:35)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Dobra, żeby nie było, że ja tak tylko rozdzielam zadania, postaram się przez weekend sporządzić przynajmniej jeden projekt.
W takim razie do weekendu postaram się przeczytać dokładnie jeszcze raz Konstytucję oraz zobaczyc nie warto zaproponować jeszcze innych zmian.
4. Galeria lub muzeum ze zbiorami sztuki bialeńskiej. (Projekt w zasadzie krajowy, ale wiadomo, że skoro go zgłaszam, to w tle znajdują się złe, globalistyczne intencje).
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Pytanie tylko brzmi, czy mamy dużo tych dzieł sztuki. Raczej nigdy nie było u nas większego nacisku na tę stronę życia. A do tego jeszcze załączniki na starym forum przepadły.
A taki pomysł dla globalistów, może jakaś stronka, gdzie każdy mógłby wrzucać swoje propozycje, a jakaś grupa osób miałaby uprawnienia do przyjmowania, odrzucania, klasyfikowania według instrukcji. Na podobnej zasadzie, jak golden quotes w Sarmacji. Jakby miało to zajmować dużo miejsca i trzeba by to jakoś opłacić, to myślę, że Bialeńczycy nie uchyla się od udziału w zbiórce.
To co mi w kwestii Bialenii przychodzi do głowy, to memy. Ewentualnie trochę opowiadań. Obrazów, rzeźb, etc. niestety nie pamiętam.
(20-01-2022 08:20)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Pytanie tylko brzmi, czy mamy dużo tych dzieł sztuki. Raczej nigdy nie było u nas większego nacisku na tę stronę życia.
I dlatego właśnie pozwoliłem sobie dorzucić propozycję do planów. ;-)

Z zastrzeżeniem, że zarówno memy, jak i znaczki (wzory), jak najbardziej, moim zdaniem, mieszczą się w zamyśle. Galeria mikronacyjnych memów w ogóle byłaby złotem.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości