• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pogrzeb Sophie Suzanne von Hippogriff
Jeśli to kolejna wyspa wyjęta z жопы, to proponuję poczekać co najmniej rok z naniesieniem tego na mapę. Tyle razy się mówiło, że jest pełno wolnych terenów do zagospodarowania i usypywanie ciągle nowych lądów jest niepoważne.
(16-02-2022 19:49)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Jeśli to kolejna wyspa wyjęta z жопы, to proponuję poczekać co najmniej rok z naniesieniem tego na mapę. Tyle razy się mówiło, że jest pełno wolnych terenów do zagospodarowania i usypywanie ciągle nowych lądów jest niepoważne.
Przecież nie zamierzam nanosić na mapę jakies niby-lądów, wydumanych przez nie-wiadomo-kogo... po prostu myślałem, ze to Xo-coś tam zalęgło się na jakimś wolnym kawałku Mikroświata... ale skoro to kolejny pomysł w stylu "usypywania wysp" na podobnej zasadzie jak to usiłuje robić np. 255-wcielenie Grutina, to nawet nie się co tym czymś zajmować.

Nawet nie ma gdzie wysłać rachunku za gaz... za spopielenie zwłok, nie wspominając o uczestnictwie w "pogrzebie", który w takim razie odbywa się na środku oceanu. No cóż w pewnej mitologii pewien prorok ponoć umiał chodzić po wodzie, ale choć Mikroświat to fantazja, to raczej nie zamierzam w takie "chodzenie po wodzie" się bawić? A może to jakaś mikronacja co żyje na dnie oceanu? To akurat byłoby faktycznie ciekawe i oryginalne...

[Obrazek: 3_16_02_22_8_00_47.png]

[Obrazek: 3_16_02_22_8_01_02.png]

Może to jakiś pomysł jest?  Big Grin
(16-02-2022 18:57)Tymoteusz Dostojewski napisał(a): Z czego co wiem dołączyła w tamtym roku. Niegdyś była członkinią rodu von Sarn.

Kurdebele, ja przynajmniej poczekałem cztery lata zanim jedyny raz mi się umarło na zadławienie się pasztetem i zmieniłem postać. xd
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ej, ale na zachód od Kontynentu jest jeszcze Wyspa Kiełbas. I podobno Kucełgrad też jest niczyj...
(16-02-2022 21:34)Joahim-von-R napisał(a): Ej, ale na zachód od Kontynentu jest jeszcze Wyspa Kiełbas.
Ale to było piękne, jak się oburzyli, jak Voxland chciał się tam lokować. Big Grin
Do dziś tym, czego najbardziej mi szkoda w utraceniu foruma na forumotece to strata tej dramy.
Chciałbym powiedzieć, że księdzem podczas tego pogrzebu, będzie ks.Mateusz Żmigrodzki.

http://xorphia.ct8.pl/forum/viewtopic.php?t=43
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
Ten konfident?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Czyżby jakieś miał zatargi z tym księdzem?

Wybacz że pytam, ale myślałem że z tą osobą, oprócz Kaspara Waksmana, to nie ma z nim nikt konfliktu.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
Nie no, ale z policją współpracuje, a zwłaszcza z tym grubym aspirantem Mietkiem.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości