• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IBiS-ZK #3 - Plusy i minusy Bialenii
Ja bym poszedł w rozwój prasy - tak, aby poza podsumowaniami tygodnia (które wrzucam na fejsia i na inne fora) regularnie pojawiały się tam artykuły, które ludzie po prostu będą czytali. My z Andrzejem pracujemy na przykład nad publikowaniem na stronie prac akademickich.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Moim zdaniem prasa dobrze działa w Bialenii.
(17-03-2022 16:22)Ronon Dex napisał(a):
(17-03-2022 14:50)Adam Aleksander II napisał(a): Nie raz wchodząc na forum widziałem w najnowszych postach wypowiedzi z parlamentu, nie zagłębiając się czy to jakieś sensowne wypowiedzi, czy kłótnie pewnych dwóch stron, ale też przez to, kiedy jest się zmęczonym lub zbyt leniwym, momentami ciężko jest się przez to przedostać, by dotrzeć do zielonej trawki bialeńskiej.
No to proponuje wchodzić przez naszą stronę, bo faktycznie panelu "ostatnia aktywność" sprawy są "przysypane" często mnogością postów z jakiś ożywionych dyskusji.

Przez stronę główną jest łatwiej zobaczyć aktywny temat, który może zainteresować: https://gov.bialenia.org.pl/

Przyznam, że sam już sobie wyrobiłem nawyk wchodzenia nie bezpośrednio, a przez stronę.

Do tego jest lepsza wtyczka do forum, ale nikt się tym nie zajmuje.
Rzeczywiście warto popracować nad naszym forum. Ma sporo niedociągnięć. Skoro Bajtuś nie ma na to czasu, może warto dodać do grona osób, które się nim zajmują, osoby, które się na tym znają i będą miały na to czas?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości