• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rajd Scholandii 1922
To jak nikt się nie zgłosił to odhaczmy tę subskrypcję, żeby nie było spamu na forum.
*sypukcję
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(20-09-2022 11:13)Iwan Pietrow napisał(a): To jak nikt się nie zgłosił to odhaczmy tę subskrypcję, żeby nie było spamu na forum.
Okrutnik.
(20-09-2022 11:13)Iwan Pietrow napisał(a): To jak nikt się nie zgłosił to odhaczmy tę subskrypcję, żeby nie było spamu na forum.
Wystarczyło napisać, że Bialenia nie życzy sobie informowania o czymkolwiek co się dzieje w mikroświecie. Powodzenia!
Ja i tak dokończę:

[Obrazek: 99886723298755702.jpg]

Do Scholandii już zmierza cały cyrk RMAW. To już w piątek wznowieniem czwartego sezonu rajdów samochodowych. Pamiętajcie, że jesteśmy dla Was!
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
Jesteśmy zainteresowani, ale forma przekazu, którą uskuteczniasz zahacza o spamerstwo.

Wystarczą jeden/dwa komunikaty… Jak ktoś będzie chciał się zgłosić to się zgłosi. Smile
(21-09-2022 08:30)Iwan Pietrow napisał(a): Jesteśmy zainteresowani, ale forma przekazu, którą uskuteczniasz zahacza o spamerstwo.

Wystarczą jeden/dwa komunikaty… Jak ktoś będzie chciał się zgłosić to się zgłosi. Smile

RMAW stało się sławne właśnie dzięki temu, że zawsze odbywało się to charakterystyczne "spamowanie" jak to Szanowny nazwał. Dodam, że to osiemnasty rajd jaki organizuje, a o spamem nazywał to własnie Szanowny i "słynny inaczej" M.Potocki. Wink

[Obrazek: 99886723298755703.png]

Jutro o tej godzinie już będziemy na tarsie! Dzięki wszystkim tym, którzy tworzą społeczność rajdową! Bawmy się!
Heinz-Werner Grüner

W Bialenii zawsze wątki w stylu "Ewangelia na każdy dzień" i inne wklejanie gotowych treści do których nie można się nijak odnieść były przedmiotem żartów. Forum mikronacji to jednak forum dyskusyjne, a takie odliczanki nie zapoczątkowują żadnej rozmowy. Ta forma reklamy chyba nie trafia do Bialeńczyków, biorąc pod uwagę liczbę bialeńskich uczestników rajdu. Ja kiedyś wystartowałem, ale konieczność wstawiania w środku nocy całkowicie mnie zniechęciła do tej zabawy.
Cóż, akurat Rajd Scholandii jest najbardziej przyjazny. Żadnych dodatkowych komplikacji i godziny od 8- 24. Ok. Rozumiem, aczkolwiek każdy post RMAW opatrzony jest "promocyjną grafiką", która zajmuje więcej czasu niż ewengelizacyjne posty typu copy-paste, ale oczywiście rozumiem. Nie będę zatem zaśmiecał Waszego forum.
Heinz-Werner Grüner

Znaczy się, ja nie uważam tego za zaśmiecanie, jak dla mnie każdy może sobie wrzucać co chce, póki nie łamie prawa, ani nie jest szczególnie uciążliwy dla innych użytkowników forum. Chciałem jedynie wyjaśnić, dlaczego takie, a nie inne reakcje się w Bialenii pojawiają.
A tam fajna rzecz, każdy nowy kadr spoczko. Dla mnie czepianie się tego jako spamu to jak czepianie się Ronona, że odliczał wojskowe jednostki w nowych a nie zbiorczo w 3-4 postach.
Bym nawet dołączyła do rajdu ale pewnie już za późno. Może w kolejnej edycji.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości