• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stopnie urzędnicze
(25-11-2022 13:46)Karol Medycejski napisał(a): Nie robimy tu bowiem libijskiego skansenu.
Fajnie byłoby, gdybyśmy mieli tyle ludzi, żeby te wszystkie komitety i kongresy można było zainscenizować. Wink

(25-11-2022 14:03)Ametyst Faradobus napisał(a): Może zatem idźmy w stronę uklimatycznienia moich propozycji?
Ja bym nawet chętnie przeczytał w świętach lub feriach jakąś książkę o arabskiej biurokracji i administracji, żeby móc coś doradzić, ale po pobieżnym riserczu takiej pozycji nie udalo mi się odnaleźć. Może kulega profesór mógłby mi coś poradzić? A może ktoś innych z kulegów w toku swojej edukacji spotkał się z opracowaniem tego tematu?
Sam musiałbym poszukać, ale zapytam Twojej byłej żony.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No to głosy mamy różne. Ja mam następującą propozycję: chwilowo pomysł zamrożę, ale po wprowadzeniu nowej Konstytucji poddam go pod dyskusję w Ludowym Komitecie Regionów i jeśli uzyskam aprobatę to na mocy dekretu ustanowię system stopni.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ja pomysł cały czas popieram w zaproponowanym kształcie. Trzeba będzie jeszcze tylko pomyśleć, czy ma coś więcej iść za tymi stopniami: jakieś dystynkcje, dacze, mundury, czy inna garderoba?

Będzie tak jak w Rosji, gdzie jak dadzą komuś funkcję wicenaczelnika sracza publicznego to dostaje w pakiecie mundur i pagony, aby się czuć ważnym.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości