• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czo tu się odkadafiło?
Strzelam, że Sarmaci wchodzą we wszystkie tematy, gdzie może być coś o nich.
Sory za zbędne bumpowanie tego tematu, ale nie będę zakładała nowego dla jednego głupiego pytania.

Co to jest na forum ta “reputacja”, i dlaczego tylko ja mam jej licznik? Co ja, Taylor Swift jestem?
Nie tylko Towarzyszka, tow. Kaniewski również ma. A nikt inny po prostu nie dostał jeszcze plusika (pod każdym postem jest ikonka z napisem "Dodaj punkt reputacji").
Wskrzeszam wątek, żeby nie zakładać kolejnego, śmieciowego. Myślę że temat tu idealnie pasuje.

[Obrazek: cvsito.png]

Nie uważacie, że powoli zaczyna się tu trochę robić Santera?
Jestem pewny, że Ronon musiał poświęcić więcej czasu dla napisania każdego z tych postów, niż my pisząc większość naszych wypowiedzi. Zarzuty wobec Santery wynikają z tego, że oni kopiują te swoje atlasy grzybów i nie dostosowują treści w żaden sposób do mikroświata. Ronon nie kopiuje opisów samolotów z Wikipedii. Tak więc, nie, nie uważam.
Cytat:Nie uważacie, że powoli zaczyna się tu trochę robić Santera?

Jak chcesz to znajdę Tobie tego dużo więcej... np. http://www.bialenia.org.pl/?page_id=7573

Na stronę trafiły tez wielostronnicowe opisy armii, jej struktur i sprzętu - wszystkie w mikronacyjną historią, opisy linii kolejowych w RB czy opisy lotnisk - http://www.bialenia.org.pl/?page_id=4369

W Bialeniii "od zawsze" wykonywało się porządne opisy tej naszej fikcji... o gdyby ktoś wpadł na pomysł robienia opisów fauny i flory oraz opracować jakąś mikronacyjną historię jej ewolucji to miałoby by to sens, podobnie jak tworzenie fikcyjnej historii, fikcyjnych miast etc.

Kiedyś to było wszystko na Forum - z czasem trafia na stronę, skoro ją mamy. Oczywiście równie "bez sensu" są opisy fikcyjnych miast i w zasadzie wszystko co tworzymy - bo przecież nie ma to i nigdy nie będzie miało żadnego praktycznego zastosowania. A, że dużo jednego dnia? No cóż akurat miałem czas... pewnie do najbliższego weekendu w większości będę się wypowiadał za krótko i za pomocą telefonu.

Inna sprawa, że pewne zarzuty brzmią dziwnie od kogoś kto w zasadzie ogranicza się do jedno lub góra kilku zdaniowych postów, w większości o niczym... no, ale każdy się tutaj bawi jak mu się podoba.

Cytat:Jestem pewny, że Ronon musiał poświęcić więcej czasu dla napisania każdego z tych postów, niż my pisząc większość naszych wypowiedzi.

Najwięcej czasu to zabiera akurat zabawa programami graficznymi (uwierz to sporo "dłubaniny") by to przybrało indywidualny obraz czegoś stworzonego specjalnie dla RB, a nie było po prostu skopiowaną z sieci fotką - jak to w wielu przypadkach ma miejsce.
Ja tam pamiętam, że zawsze tak było a aktywność to podoba do wklejania ustaw tylko, że tu jak kogoś szaleńcza myśl czytania tego wszystkiego wpadnie to raczej zyska jakąś jednak wiedzę o wojskowości a czytanie prawa Bialenii raczej w niczym po za RB nie pomoże. :x
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

OK, kolejne wskrzeszenie wątku, alleluja.

Co to obecnie mamy za samorządy i jaki jest ich zasięg geograficzny? Bo się zastanawiam, czy nie wskrzesić Fatimy (miasta, nie córki Proroka (SAW)), skoro widzę, że tow. Ordyński też się bawi w islamski fundamentalizm, i nie jestem pewna, w którym miejscu to zrobić.
Emirat Bialenii - wyspy Bialenia, Ahara i Fjara
Wilajet Anatolii - wyspa Anatolia
Do tego Wyspy Przyjaźni pod zarządem wojskowym.

Ja się w żaden islamski fundamentalizm nie bawię, wypraszam sobie, ja jestem porządnym kaddafistą (chociaż towarzyszka kiedyś twierdziła, że wzorowym marksistą, ale anyway).
Ja też jestem kaddafistą
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości