• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SCHMELZFEST - Święto Roztopów 1923
A czy będzie konkurs jodłowania?

O 9:34.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(20-02-2023 23:31)Iwan Pietrow napisał(a): A czy będzie konkurs jodłowania?

Gdyby tylko Szanowny stanął w szranki ze mną o "palmę pierwszeństwa jodelmaeistera", to jestem w stanie to zorganizować!

Ja nagrywam i Waść nagrywa realne jodłowanie. Ludzie ocenią. Przegrany nagradza zwycięzcę-realnie czy mikronacyjnie to już zostawiam Waszej Imperatorskej Mości.

Podejmiesz Waść rękawice?
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
Obawiam się że póki co to się nie uda - jodłować wszak nie potrafię… Za to słuchać lubię!
No nic, to może innym razem (ja jodłować też nie umiem, ale może okazja by się nauczyć. Wink ).
Heinz-Werner Grüner

Grono potencjalnych Czempionów poszerza się z każdym dniem. To już ostatnie chwile na to, by zgłosić swojego pupila!!! Nie daj się namawiać, tylko wypełniaj formularz.

* * *

I najwyższa pora zapowiedzieć kolejną atrakcję. Bez zbędnego tekstu:

[Obrazek: 100183979914690790_t.png]

"Szlak Odkupienia" brzmi jak jakaś Ekstremalna Droga Krzyżowa albo inne święto rotryzmu w rycie bialeńskim.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mi to się bardziej kojarzy z jakąś anglosaską sektą.
Zobaczymy co pod tym tytułem rozumieli autorzy, a w zasadzie autorka scenariusza, Frau Lieselotte Augentrost. Nie mniej zapraszamy do śledzenia!
Heinz-Werner Grüner

Tak, my się w ciemno zapiszemy do sekty, a potem nam każecie wypić magiczny eliksir, żeby polecieć w kosmos. Wink

Oczywiście te wszystkie moje komentarze w tym wątku proszę traktować jako żart i nabijanie zasięgów. Fajnie, że tworzycie takie eventy. Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości