• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Międzynarodowe Targi Zbrojeniowe 2019
Cytat:Rozumiem. Czy będzie możliwość udostępnienia bazy orbitalnej? Nie wiem, czy jest sens budować
 Oczywiście można współpracować na istniejących i można też zbudować inną... niekoniecznie identyczną... będzie ciekawiej.

RAT może np. dostarczyć choćby USK-2 w odpowiednim malowaniu lub "sprzedać" licencję... jak sobie w kompie Orbitera zainstalujesz. Zresztą jedno nie wyklucza drugiego bo malowanie mogę mailem przesłać.
Z czasem można wybudować inną, a waszą wykorzystać jako bazę wyjściową dla zespołu budowniczego.
Nie ma problemu... Jak pisałem na PW w weekend możemy coś pokombinować, tyle że aby mieć te duże statki to muszę sobie dodatkowo zainstalować Orbitera 2010 i odtworzyć malowania (co wielkim problemem w sumie nie jest, ale trochę czasu zajmie). Ale USK-2 i stacjami możemy się pobawić. Muszę tylko maliwanka porobić, ale to nie problem bo mam gdzieś je zapisane (robiłem to w 2016), a jak nie znajdę to odtworzę.

Jak chcesz to napisz jakie macie przyjęte oznakowania i nazewmictwo to przy jednej robocie zrobię i Wasze.
Czego dokładnie nazewnictwo? Na razie daję nieoficjalne oznakowanie. Z czasem wydam rozporządzenie.

[Obrazek: 39B6fwf.png]
Cytat:Czego dokładnie nazewnictwo?
No jak te wasze Siły Powietrzne (bo to chyba będzie ich element) się nazywają, używacie nazwy federacji czy jakiegoś kraju związkowego?
Federacyjne Siły Powietrzne lub po prostu FSP.
Jeszcze flaga by się przydała...

Takie coś może być?

[Obrazek: 01cdfQX.png]

[Obrazek: DkoQwLB.png]

Przy ciemnym tle dochodzi jeszcze cienka biała obwódka. Kolory wziąłem z flagi... To Wasza aktualna? Bo na Waszym Forum nie znalazłem, wygrzebałem z Mikropedii.
Malowanko dla USK-2

[Obrazek: MtWZdXp.png]

[Obrazek: CEftXSs.png]

[Obrazek: 9s0NDHp.png]

[Obrazek: NeJJ5M2.png]

[Obrazek: m8biLbG.png]

[Obrazek: q0fc8td.png]

Przy okazji odtworzyłem też nasze. Dla USK-2 dla FN zmieniłem nieco kolor kadłuba, żeby identyczne nie były.

Jak używasz Orbitera 2016 - to tutaj jest ten dodatek do niego XR-2 Ravenstar - https://www.alteaaerospace.com/index-3.html
Wszystko jest w porządku.
Cytat:Wszystko jest w porządku.
No to zamówienie do RAT i realizujemy... Big Grin

Skórkę mogę podesłać mailem, wraz z instrukcją jak się je pakuje i jak wpisuje do scenariusza, aby była widoczna... Ten addon akurat może mieć jednorazowo nieskończenie wiele "skórek".

Ze stacją i LMK jest gorzej... jednorazowo w simie może być wstawione tylko jedno malowanie.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości