05-10-2019 20:55
Też jestem wieśniakiem, więc nie szkaluję ludu wsi. Teutonia, cóż. Nie jest już to ta sama klasa co sławetny Vladimir Lichtenstein, ale co zrobić. Lepszy rydz, niż nic. Bez obrażania środowiska grzybiarzy.
|
Oficjalne oświadczenia
|
|
05-10-2019 20:55
Też jestem wieśniakiem, więc nie szkaluję ludu wsi. Teutonia, cóż. Nie jest już to ta sama klasa co sławetny Vladimir Lichtenstein, ale co zrobić. Lepszy rydz, niż nic. Bez obrażania środowiska grzybiarzy.
05-10-2019 20:56
Cytat:> Ja w przeciwieństwie do waszych przydługich imion mam pochodzenie z najszlachetniejszej szlachty Teutońskiej i samego Jacoba Tak mi kiedyś pan Andrzej Swarzewski wywiódł a ja zawsze chętnie słucham jakichkolwiek pochlebstw. *rumieni się* Jestem zbyt słodka by przeżyć rozwód. :c ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
05-10-2019 20:58
Ładnie to tak obrażać Agurię, Wasza Ekscelencjo? Wspaniały rotryjski i grzybiarski kraj-encyklopedia.
P.S. Sam shitposting ostatnio. Do roboty byście się wzięli, towarzyszki i towarzysze, a nie tak rozprawiacie o znanym wenedyjskim kompozytorze.
05-10-2019 20:59
Jak mam być szczery, nas wszystkich Aguria obchodzi tyle, co zeszłoroczny śnieg. Andrzeju, przeszliśmy na per Ty, to tego się trzymajmy. Ja nie żadna Ekscelencja, jeno Pius.
05-10-2019 21:02
To zmieńcie Mieszkańcu podpis na "(-) Pius" zamiast takiego długiego.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
05-10-2019 21:03
E voila.
05-10-2019 21:04
> Tak mi kiedyś pan Andrzej Swarzewski wywiódł a ja zawsze chętnie słucham jakichkolwiek pochlebstw.
Pochlebstw? Ja sama mam jako dziadka Kefasa (tfu!), ale się tego raczej wstydzę. (a także Lichtena [tfuuuuuuuuuu!] w którejś linii bocznej)
05-10-2019 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2019 21:05 przez Akrypa Ali Shariati.)
Szanuję cię za to Pio. Przepraszam, za nazywanie twojej matki nawiedzoną ale honor waifu sprawa ważna i wymagał odpowiedzi.
>Pochlebstw? Intencje o nich stanowią. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
05-10-2019 21:08
> E voila.
Evola? O fu. > Sam shitposting ostatnio. Od tego tu jestem. > Do roboty byście się wzięli, towarzyszki i towarzysze Mam przypomnieć, czyja ustawa jest właśnie głosowana w parlamencie?
05-10-2019 21:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2019 21:09 przez Karol Medycejski.)
>honor waifu
Homar wafla? Czy horror wajcha? |