• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielki spis lenn Rzeszy Bialeńskiej
1. Nazwa lenna: Babilon
2. Liczba folwarków, na jakich jest aktualnie osadzone lenno: 12
3. Co najmniej przybliżone umiejscowienie (najlepiej z mapą): http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...6#pid14956
4. Informacje na temat działających w lennie gwardii lennych (o ile takowe utrzymujecie): brak
5. Kopia lub namiary do postanowienia Prezydenta Republiki Bialeńskiej o utworzeniu lenna (nieobligatoryjnie): http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...9#pid14979
A moje lenno Genua tam też gdzieś się jeszcze znajduje?
Dzięki, zaraz dopiszę.

Cytat:
[Obrazek: jPoFMeh.png]

POSTANOWIENIE
1/02.05.20

Na podstawie artykułu 2 Rozporządzenia Lwa Wolnogradu z dnia 30 listopada 2019 roku o tym, ażeby przeprowadzić spis lenników i utworzyć Rejestr Lenn i Wolnych Miast nadaję lennu Babilon, którego gospodarzem jest Jurij Pietrow, znak skrótowy Bab.

[Obrazek: thumb_85_17_06_19_6_28_41.png]
 Ametyst Faradobus

LEW WOLNOGRADU

[Obrazek: 3_28_03_20_2_09_52.png]

A to ja nie wiem, ale chyba w takim białym ubranku po prostu nie pojawiło się nigdy na tym forum. Jak dostarczysz jakieś informacje gdzie było i kiedy nadane to można je, ma się rozumieć, restytuować.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jak dobrze pamiętam ono było na wyspie Anatolia, nad brzegiem, w którymś kwadraciku, nadane za tego no, Burbona.
Niech go diabły dosięgną.

No to jeśli nie ma mapki, ani też Towarzysz Kardynoł nie pamięta to pozostaje chyba po prostu wyznaczyć nowe granice albo odtworzyć stare z pamięci.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Za Restauracji Burbonów nadawno Kongregacji Jezuickiej różne przywileje. Nie taki real daleki jak widać.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Ja nigdy nie byłem Jezuitą, jeno za moje zasługi, tak dziś niedoceniane, dla Republiki, lenna owe otrzymywałem i od Andrzejów, od inszych prezydentów, a utwierdził pamiętam moje hrabstwo Genewa, ów diabeł wezwany tutaj, Burbon. Azaliż jednak, jeśli znajdę gdzieś wielką mapę Bialenii lub i Anatolii, to sobie przypomnę - skąd rotryjczycy wyszli.
To poszukajcie. W razie czego po prostu stworzymy nowe granice.
Ametyst Faradobus

[Obrazek: c32f3afca3384.png]

Po długich poszukiwań znalazłem co chciałem.
Ziemia ta została uspoleczniona zgodnie z ustawą o Rzeszy i DB. Możecie jak pamiętam prosić w Rzeszy Lwa o rekompensate równowartościową w Rzeszy albo zacząć działać w ramach socjalistycznego rolnictwa w DB.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości