• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Druga wyprawa do Sambanu Zachodniego
AndrzejSwarzewski napisał(a):Może tym razem obędziemy się bez wyznaczania konkretnych terminów, jaki etap wyprawy ma miejsce jakiego dnia, tylko podejdziemy luźniej do czasu? 
Jestem za... ja też mam z czasem różnie, czasem mogę kilka godzin siedzieć i dłubać coś dla RB, a czasem ledwo znajdę czas by zajrzeć z telefonu.
To może wyznaczmy tylko termin początkowy, w którym zgromadzimy się na Wyspach Przyjaźni. Może najbliższy piątek?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Może lepiej sobota?
Można i tak.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Proszę pamiętać, że zgromadzenia, to tylko do dwóch osób! Bądźmy odpowiedzialni, tiarowirus i inne rotriowirusy bardzo łatwo się roznoszą!

Jeśli potrzeby będzie jeszcze jeden weteran i poszukiwacz przygód to ja się zgłaszam.
To deklarujcie od razu, czy będziecie osobiście albo kogo wysyłacie.
Ametyst Faradobus

Ja wysyłam Andrzeja Swarzewskiego Voxowskiego.
Będę szedł za wami.
Zatem lista uczestników przedstawia się następująco:

- Specjaliści z Kompanii Faradobusów na czele z doktórem Ulrykiem von Zwell + OKF "Kondominium",
- Bialeńskie Bojówki Faradobusów: Batalion Zmotoryzowany "Czarny Delfin" + korweta ORF "Morski Chrabąszcz",
- Siły wystawione przez Ronon Shield,
- Joahim von Ribentrop.
- jacyś przedstawiciele Andrzeja Swarzewskiego.
- Jan Sapieha.

Jako miejsce zbiórki wyznaczam Wyspę Kamisa na Wyspach Przyjaźni, gdzie znajduje się niedoszła kolonia karna - potraktujemy ją jako bazę wypadową. Proszę przybyć tam do najbliższej soboty.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości