• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brodryjskie dyskusje...
>Wydzieliłem do odrębnego tematu, bo to już niewiele miało wspólnego z "Wieściami z zagranicy" - możecie sobie tutaj dyskutować dalej.

Danke.

>odbyło się przy wyraźnym sprzeciwie rodowego Senioratu...

Adoptował go?
Joahim-von-R napisał(a):Adoptował go?
No wiesz Joahimie... lepiej jak adoptował, niż miałby zmolestować... bo to teraz nigdy nie wiadomo. Big Grin
Odpowiadając na post paskudy Swarzewskiego z grutinobrodryjskiego forum - http://brodria.pl/showthread.php?tid=298...19#pid1519

> Żeby była sprawa jasna, jak będzie trollowanie albo adresy IP zaczną się zgadzać z Iwanem, to wleci ban.

No wiesz co... Ja w odróżnieniu od ciebie mam trochę szacunku do siebie i nie wchodze do chlewu, w którym chrumkają same świnie. Big Grin
Ot, knur się wypowiedział.
Дмитрий Сергеевич Медведов

Mam tylko skromne pytanie, dlaczego Prezydent Brodrii, wykłóca się i prowadzi rozmowy poza forum państwowym? Kraj może iść w odstawkę dla ważniejszych celów jakimi jest udawanianie, że Iwan to dla Grenina tłuk i na odwrót? Co śmieszniejsze, własny prezydent ostatnimi dniami zajmuje się Republiką Brodryjską, której nie uznajemy... Po co i dlaczego? Nie wiem, ale wiem, że takie działania nie są godne naszego prezydenta. Mamy własny kraj, który aktualnie pada na ryj, bo nic nie jest prowadzone, a szukamy uznania, ba szukamy nie wiadomo czego, gdy nasza własna państwowość nie została nawet opisana. Nasuwa mi się pytanie, po co i dlaczego mamy walczyć między sobą, a nie interesujemy się tym, że de facto w poważaniu mamy te całą Anatolię, która robi sobie aktywność przez zbędne spory, zapominając o tym, że to my znajdujemy się na kontynencie. Moje zdanie jest takie, że jeśli kłótnie z Iwanem są ważniejsze to zapraszam pana Prezydenta do przeniesienia się na Anatolię i tutaj proszę wojować i tworzyć Brodrię, a nie rządzić krajem w który wkład ogranicza się do paru dekretów raz na jakiś czas...

Z Bogiem panowie.
[Obrazek: FlYScNM.png]
Cytat:która robi sobie aktywność przez zbędne spory

Najgorzej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
> Mamy własny kraj, który aktualnie pada na ryj

Well, that escalated quickly.

Ja generalnie zachęcam do osiedlenia się w Anatolii Brodryjskiej! Pisałem o tym tutaj.
Atakowanie Prezydenta Grenina (drogi Piotrze) jest w tym miejscu co najmniej niepoważne i śmieszne, tak samo jak stwierdzenie ''mamy własny kraj, który aktualnie pada na ryj''... Pozostawię to bez komentarza.
No cóż, jaki prezydent, taka polityka
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Dlatego od samego początku pisałem, że nie warto wspierać tego samozwańca.

Jeszcze chwila i tej jego grutinobrodrii nie będzie! Odzyskamy co nasze!

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości