• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narodowy Komitet Budowy Stolicy
Jedyną osobą, która tutaj skamle jesteś Ty, baranie. Gdybyś nie zaczynał znowu tych swoich pseudo historyjek o tym, jaki to jesteś biedny, tylko zaczął robić co do Ciebie należy (czyt. zajął się byciem Miecznikiem), to nawet nie chciałoby by mi się nic w tym wątku pisać. Skoro zaczepiasz, to powinieneś być świadomy tego, że ktoś na te zaczepki odpowie. Chyba, że nie jesteś świadomy - to tylko potwierdza, jak głupim człowiekiem jesteś.

Naprawdę… Ręce opadają. Nigdy nie widziałem większego mikronacyjnego idioty od ciebie. Pomimo prawie 10 lat aktywności w mikroświecie ty mentalnie wciąż nie wyszedłeś z poziomu podstawówki / gimnazjum.

P.S. I przestań pisać tą Georgią, bo zaśmiecasz forum. Pisanie inną czcionką nie dodaje polotu Twoim bzdurnych tekstom. Smile
Z moderuj życie baranie, a potem zacznij się czepiać innych. Bo Ty jedyne co osiągnąłeś przez Twoje prawie 10 pseudolat w mikroświecie, to ciągłe szukanie poklasku, a jak ten się kończył to skakałeś z państwa do państwa, aż w Bialenii znalazłeś swój spokój, bo tu nikt Ci nie zrobił tego co Hasseland, który nie chciał być zmieniany przez Ciebie.

Jesteś zwyczajnym przykurczem społecznym, który myśli że coś osiągnął, a jedyne co osiągnął to poszybował nie wiele dalej niż mój poranny pet wpadający do kosza na śmieci. Gdyby, nie to że ludzie tutaj stają po Twojej stronie i Ci przyklaskują to i stąd byś spierdolił do innego państwa. Taka prawda i faktom nie zaprzeczysz.

PS. Czcionką będę pisała jaką chcę, a jak będę chciał to będę pisał 10-cioma. Wink 
[Obrazek: FlYScNM.png]
[Obrazek: comment_iBuk20H8eY6OAhiriJPz5PlNAR1g8Ysa.jpg]

(sorry, po prostu mi się przypomniało to meme i nie mogłem się powstrzymać xD)
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Już się tak nie wysilaj w tych epitetach, bo zaraz Ci słownika zabraknie…

Powyższe świadczy jedynie o tym, że jakakolwiek dyskusja i współpraca z tym bezmózgiem nie ma sensu.

Ja w tym miejscu kończę tę „konwersację”, bo nie chcę zaśmiecać forum. I tak uważam, że powiedziałem za dużo niż wypada - za co przepraszam wszystkich zniesmaczonych tym co się wydarzyło.

Nie mam zresztą czasu na prowadzenie rozmowy z imbecylem. I tak go do niczego nie przekonam.

Myślę jednak, że powyższa rozmowa po raz kolejny i w dobitny sposób udowadnia, że Piotr Pawłow jest osobą, której nie warto powierzać jakichkolwiek funkcji i którego warto trzymać jak najdalej od jakiejkolwiek mikronacji (bo momentalnie robi się syf i bałagan).
Zamykam wątek.
Widzę, że panowie się ładnie przedstawili przed, nam tutaj w tej chwili użytkownikom, przed dziesiątkami użytkowników.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości